teisipäev, 27. november 2007

Hot town, summer in the city

Pühapäeva hommik. Kell 8:24 koputus mu uksele - "Liis, deayuno!" Pooleldi magades lohisesin suurde tuppa ja mind ootas täielik pühapäeva hommik. Edasine päev oli veel rohkem pühapäevasem. Vihm on peaaegu otsas, ainult päike paistab ja Liisu on röömus. Kevad südames!!!! Praegu on just see aeg, mil tahaks toomigaid juustesse toppida, toompea nölval vöi toomemäel veini limpsida, vanalinnas jäätisekokteili mekkida ja hüpata ühe koha peal nigu röömupallike. Vuhuuuu!
Niisiis hakkasime Hildega Pariisi suvitajateks. Panime kleidikesed selga ja päikseprillid elegantselt ette ning läksime linnapeale. Lihtsalt olesklema. Mitte, et meil köht tühi oleks, aga ilma jäätiseta on patt sellisel päeval ringi käia. Ja üldse tuleb iga nurga peal inimestega rääkida ja nende päid segi ajada.
Üleüldse on elu hernes.
Sest tegelikult oli ka laupäev täiesti selline, nagu üks laupäev olema peab - isegi nina sain päikesest punaseks :)

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

päike ruulib :) aga räägi kallis, kas su punaninast pilte ka näeb :P

lill ütles ...

musi, kyll on tore, et sul seal soojaks on l2inud! ega sa kogemata mulle ka natuke seda sooja ilma ei juhtunud saatma? sest mul oli siin paar p2eva tagasi lausa troopiline talv - p2ike siras sini-sinises taevas ja sooja oli oma hea 20 kraadi...ma lausa ootan nyyd m6nda kauri vaimukat m2rkust eesti ilma kohta :D