laupäev, 8. oktoober 2011

Õnnehetk

Täna pärast hommikust mõnulemist ja lubadusi, et ei mingeid kaubanduskeskusi täna, sattusime kogemata ikkagi meie iga-laupäevasesse rutiini, mis algab mõnusa kohvi ja filmiga; järgneb tiir kasutatud mööbli poes ning seejärel hullumine toidupoes (seda viimast lubasime küll teha vaid kord kuus!). Ehk siis, raamaturiiul on meil nüüd ka.
"Jalutame korraks Willysesse ka, saia on vaja."
Ehk siis avastasime endi jaoks täiesti imelise poe. Esiteks on see täis igasuguseid erinevaid ägedaid puu- ja juurvilja, muuhulgas sain siit kauaigatsetud plataani. Ja siis... momendil, kus sa seda kõige vähem ootad, kui sa oled juba lootuse kaotanud - seal nad on, croissandid!!! Olime juba arvanud, et mu töökaaslased, kes midagi croissantidest rääkisid, ei teadnud üldse, mis asi see croissant on - sest Karlstadi linnas ei ole meie mitte ühtegi croissanti näinud. Nad siiski ei valetanud!

2 kommentaari:

Kairi Look ütles ...

mulle saiauudised väga meeldivad! veel!!!

lill ütles ...

paluks kaneelikukklitest juttu!!! lihapallidest võid ka kirjutada, kui kirjutamine liiga magusaks kipub minema.ja kuidas on lood koduse küpsetamisega? õunakoogi hooaeg on ametlikult alanud :). või tuleb teil hoopis seenepirukat teha, kuna õunu maja taga ei kasva, aga seeni küll?