teisipäev, 20. märts 2007

Selavii

Täna, jalutades Pelgulinnast Lille peatusesse, et hambaarsti juurde sõita, sattusin kogematakombel ühte eriti tuttavasse piirkonda. Tahes-tahtmata tulid meelde vanad head ajad, mil sai verekeskusest Sõle tänava MacDonaldsini kõnnitud, rulluisud alla pandud ning koos Efkaga Kakumäele ja tagasi sõidetud - nii iga jumala päev (välja arvatud muidugi need juhud, kui tuli minna Lillega Kadrioru juubelile president Rüütliga klaasi kliristama või Lille, Janeku ja Atkoga Aegnale kimada või niisama piknikule või ujuma minna).
Kui hambaarst oli mind rahast lagedaks teind, otsustasin minna Raekojaplatsi päikest võtma ja niisama tsillima günekoloogia materjale lugedes. Õigupoolest, eelmine lause oli vastuoluline, kuna sain nädalavahetusel teada, et tsillitakse siis, kui raha on; kui raha aga pole, siis hängitakse - niisiis hängisin Raekoja trepi peal kui mingi mustlase moega ja juudi ninaga mehehakatis tahtis inglise keeles teada, et kust preili ka pärit on... saades vastuseks kõlava naeratava "Estonia", mis mehe jaoks oli ilmselgelt igav kuid ka üllatav, lõi ta põlastavalt käega ja läks oma sente lugedes edasi. Mõnda aega istusin ja nautisin veel kevadet... aga varsti jõudis mulle kohale, et ma ei ole ei Hollandis ega Itaalias - vaid kõigest põhjamaal...

4 kommentaari:

cavour ütles ...

Kui veel ilma annab sel nädalal ja jälle nii hulkuma juhtud, siis anna märku.

Kairi Look ütles ...

kuule, musi, mul sajab praegu rõduuksest rahet otsa tuppa nii et pole see asi siin välismaal nii kreembrülee midagi!

pealegi, kui me oleks koos seal raekoja platsil ja võtaks cofi-innist kaks vahukoorega moccat, siis poleks sellest külmast ju midagist ja põhjamaa transformeeruks koheselt nevereverlandiks kus kook ja kohv ei lõppe eales ja liis on koguaeg lähedal ja mõnus pehme käpaga katsuda!

MMMUAH! ilusat kevade algust. pungahooaeg on nüüd ohvitsiaalne, oo rõõmu! :)

Anonüümne ütles ...

... kuid kas oled juba hommikul vara kuulnud linde puudel säutsumas? Ja võin vanduda, et nägin üks õhtu tumesinise taeva taustal prääksuvat linnu parve üle lendavat! Kui nii väga tahta, peab see kevad varsti tulema :)

epicurean ütles ...

Heihops, tahtsin teise osalisena kommentaarida, et tegelikult olime me tublilt kaks trenni kaasategemas, erinevalt teistest:D Seda taset peaks lähitulevikus taas näitama:)