teisipäev, 29. mai 2007

Teateid rindelt

Päevanael: käisime Meeriga kardioloogia materjale paljundamas ja sattusime siukse jutuka noore neiu otsa, kes imestas irmsasti, et mis me nii raskete materjalidega teeme. Kui jutu käigus nii muuseas selgus, et meil lõpueksamiks õpimine käimas ja juba 6 aastat koolis käidud, oli neiu üllatus missugune: "Mis te läksite 15-aastaselt ülikooli või?"

Enne seda tahtsime tegelikult eelmise aasta eksamiküsimusi paljundama minna (me nimelt arvasime, et meil need on). Aga meie paljunduskoht oli suisa kinni! Üks mees oli ka just sel hetkel paljundama tulnud ja lubas meid lahkesti Sõbrakeskusesse paljundama viia. Ainult et teepeal avastasid tsikid, et tegu pole üldsegist mitte nende asjadega, mis neil vaja on - seal oli ainult tühipaljas traumatoloogia!

See selleks. Muidu olen ma väga ontlik tütarlaps olnud, korralikult konsultatsioonides käinud ja puha - lootuses, et äkki saab targaks. Iga konsultatsioon on siiani olnud väga erinev - on selliseid, kus sulle tõepoolest 45 minutiga tehakse selgeks kogu õppeaine, mida muidu oled nädalate kaupa tuupinud; on ka selliseid, kus õppejõud unustab ära, et tudengid teda ootavad... ja jõuavad pool tundi hiljem toksikatsiooninähtudega kohale; on ka selliseid, kus õppejõud on äärmiselt meelitatud, et terve 6. kursus on tunniks ajaks teda vaatama tulnud ja nii ta siis räägib... endast; on selliseid... äärmiselt vajalikke ja asjakohaseid konsultatsioone ja siis veel mõningad siuksed pool-asjalikud, pool-mõttetud.

Muus osas võib nentida fakti, et 30-kraadine palavus tekitab tõepoolest aju ülekuumenemist ja no siis ju ometigi ei saa õppida... külm dush 24h ööpäevas tundub palju ahvatlevam.

2 kommentaari:

cavour ütles ...

vahvalt on sul ühes lõigus sattunud muudkui sõna paljundama üksteise kohale.
Järelikult paljundad vist palju?

Liisu ütles ...

Ma ise vaatasin kah :) aga kuna ma kõik need kuus aastat olen usinalt muudkui paljundanud, siis mõtlesingi, et las olla kohe iga aasta kohta vastav sõna rivis. Et siis on kohe täitsa ära paljundatud :P (ja vaasates oma virnasid, mis mul seal teises toas on, siis puudub rivist mõni paljundan paljundatud paljundamismaterjali paljunduskohas :P